U prvoj polovini godine aktivira se energija za ostvarenje velikih snova

U 2022. godinu ušli smo s Jupiterom u znaku Riba.

Jupiter je planet optimizma, obilja, rasta, bogatstva i sreće, a kad se nađe u znaku Riba i još se spoji sa svojim suvladarom Neptunom, potrebno je skloniti logiku i usuditi se sanjati velike i (ne)realne snove.

Jupiter je u znak Riba ušetao 29.12.2021. gdje će ostati do 20.12.2022. godine.

S obzirom da će dosta brzo prolaziti kroz ovaj znak i već 11.05.2022. ući u znak Ovna, dobro je da budemo u potpunosti svjesni nebeskih darova koji nam se pružaju na samom početku, ali i na kraju godine kad Jupiter opet iz Ovna pređe u Ribe.

Danas s vama dijelim datume koje je dobro da zabilježite u svoj kalendar, međutim prije nego to učinite dobro je da ispitate prošlost, a posebno period od 14.05.2021. do 28.07.2021. kad je Jupiter dao prve naznake onoga što možete očekivati u 2022. godini.

Ono što se dogodilo u tom periodu samo je bio uvod u ono što slijedi jer kad Jupiter uzme svoj puni zamah i to u znaku u kojem je svoj na svome (znaku Riba) optimizam, vjera i nada nadvladat će tamu i strah i idealno je vrijeme da se usudimo sanjati sve što do sad nismo smjeli.

NAJZNAČAJNIJI ASPEKTI JUPITERA U RIBAMA u prvom dijelu godine:

Jupiter sekstil Uran – egzaktno 18.02.2022.

Može donijeti iznenadne i uzbudljive prilike. Sreća nam se može osmjehnuti po pitanju ljubavi i novca.

Ovo je vrijeme da iskoristimo svoje talente i da promijenimo svoju životnu rutinu.

Naše psihičke i intuitivne sposobnosti mogu biti jake u ovom periodu pa je dobro da slušamo svoj unutrašnji glas.

Važno je napomenuti da utjecaj ovog aspekta, zbog dozvoljenog orbisa djelovanja između planeta, možemo osjetiti već krajem siječnja.

Jupiter konjukcija Neptun – egzaktno 12.04.2022.

Zasigurno je najvažniji aspekt u 2022. godini jer se radi o dva vladara Riba koji se u ovom znaku susreću nakon 166 godina.

Iako će ove dvije planete na istom stupnju znaka Riba biti u travnju, utjecaj ove snažne konjukcije obilježit će cijelu 2022. godinu, a posebno period od 17.03. do 26.04.2022. godine.

Ovo je vrijeme za snove i to velike i (ne)realne!

Vrijeme je da se usudimo budni sanjati i da jasno pokažemo Univerzumu što smo sve spremni primiti.

U ovom periodu, točnije od 21.04. do 26.04.2022. imat ćemo i zanimljiv stelij planeta u znaku Riba što je samo dodatni pokazatelj sreće koja nas prati pa svakako zabilježite i ove datume u svoj kalendar.

Jupiter sekstil SMČ – egzaktno 13.04.2022.

Aspekt je koji donosi dodatnu čaroliju u naš život i pokazuje nam što je sve moguće za nas.

Za vrijeme ovog tranzita dobro je da pratimo što se događa oko nas i tko nam ulazi u život jer ovo može biti važno vrijeme koje određuje daljnji tijek našega života.

Jupiter sekstil Pluton – egzaktno 04.05.2022.

Pojačava energiju obilja i bogatstva što ukazuje na to da je ovo dobro vrijeme za poduzimanje potrebnih koraka u smjeru osobnog i životnog napretka.

Energije svih navedenih aspekata povoljno je iskoristiti do 10.05.2022., odnosno do ulaska Jupitera u znak Ovna.

Jupiter će u znaku Ovna boraviti do 28.10.2022. nakon čega će se opet vratiti u znak Riba gdje će ostati do 20.12.2022. godine.

Dok bude tranzirao kroz znak Riba, Jupiter će biti velikodušan prema nama. Energija koju donosi može se usporediti s čarolijom tako da svaka duša koja sebi dopusti sanjati i željeti ono nešto neostvareno, u svome životu može postati svjedok ostvarenja čuda.

U kojem području života možete očekivati čuda ovisi o vašem natalnom horoskopu, međutim ukoliko znate svoj znak i podznak i ispunite formu, na svoj mail možete primiti dodatno pojašnjenje utjecaja Jupitera u Ribama na vaš život.

Želim vam obilje, bogatstvo i sreću. Neka čarolija počne!!

Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

Individualni program za žene koje osjećaju da se nalaze na važnoj životnoj prekretnici