Mentorski program

Mentorski program za svjesno kreiranje novog životnog puta

Dosegnule ste onu točku u životu kad se jednostavno osjećate iscrpljeno, bezvoljno, kao da tumarate okolo bez cilja? Želite nešto promijeniti na bolje? Ali mislite kako je prekasno za novi smjer u životu?

Kad je vaš životni put ispunjen trnjem – stresom na poslu, rastavom, gubitkom voljenih osoba, nedostatkom vremena za sebe – teško je napraviti čak i samo jedan korak prema naprijed zbog straha od dodatnih boli.

Kako sam otkrila put prema novoj razini svijesti

Kroz svoju sam životnu priču prošla mnoštvo trnja, a od hodanja prema naprijed moji su koraci bili spori i beživotni. No stajanje na mjestu nikad nije bila opcija za borca poput mene. Unatoč osjećaju da sam na dnu svog života, da više nemam što za izgubiti – krenula sam prema naprijed i odlučila raditi na sebi.

I sa svakim novim korakom, slika mog novog puta postajala je sve jasnija i jasnija. Sa svakim novim korakom mijenjala se moja energija, a zajedno s njome i moje životne okolnosti. Danas sam na mjestu ispunjenom mirom, zadovoljstvom i energijom jer je moj životni put bio usmjeren prema vlastitoj evoluciji i svjesnosti.

Zato vam sa sigurnošću mogu reći: nikad nije prekasno za novi smjer u životu. Jednom kad sam odabrala taj novi smjer, postala sam sretnija, sigurnija i samopouzdanija osoba. Samo zamislite kako vam sav taj teret kojeg godinama nosite jednostavno pada s ramena. Konačno možete disati punim plućima i postići onaj balans za kojeg ste mislili da je nedostižan.

Kako možete postići sve ovo?

Mentorski program "Svjesno kreiranje"

Mentorski program „Svjesno kreiranje“ napravljen je sa željom da svoja otkrića prenesem drugim ženama. Želim da i vi promijenite svoj život na bolje, baš kao što sam to i ja učinila. U sklopu ovog programa učim vas kako upravljati svojom energijom, jer time automatski upravljate svojim životom i krojite svoju sudbinu kako to vi želite.

I sada ću vam rado otkriti tajnu ovog programa.

Radi se o spoju astrologije i Rekonekcije, jedinstvenom na ovim prostorima. Dok vam astrologija pomaže da spoznate sebe, svoje potencijale i ugledate svoj životni put, Rekonekcija će vas vratiti u energetsko stanje balansa kako biste s lakoćom slijedile taj put.

Program se bazira na individualnom radu, traje 10 tjedana i u njega su uključene sljedeće usluge:

Meditacije za otklanjanje energetskih blokada

Svaki je tjedan u ovom programu posvećen jednoj meditaciji. Ako niste sigurne koji je točan postupak, budite bez brige – dobivate deset snimki koje će vas voditi kroz čitav postupak. Radi se o energetskim meditacijama, a onaj unutarnji mir i jasnoća koju osjećate nakon svake zapravo su znakovi iscjeljenja koje se vrši na emotivnoj, mentalnoj i fizičkoj razini.

Tri sesije Rekonektivnog iscjeljivanja

Rekonektivno iscjeljivanje je najviši oblik iscjeljivanja na našoj planeti koji će vaše tijelo dovesti u optimalno stanje balansa. Vaša će energija raditi za vas, a time će i kvaliteta vašeg života biti veća. Rekonektivno iscjeljivanje je tu kako bi ubrzalo vaš osobni razvoj.

Astrološke konzultacije

Ako se osjećate zbunjeno i niste sigurne zašto vam ništa u životu ne polazi za rukom, vjerojatno je razlog taj da još niste krenule putem koji vam je namijenjen. Tu pomaže astrologija, a putem usmenih konzultacija prolazimo kroz:

Prilikom čitanja natalne karte, mnoge će vam stvari postati jasnije: vaši postupci, vaša razmišljanja i vaše aspiracije.

Kroz analizu horoskopa duše otkrit ćete čemu vaša duša teži u ovom životu.

Naše su duše imale različite prošle živote i u jednom su trenutku stale sa svojim misijama. Ponovnim rođenjem u ovom životu, one žele nastaviti ondje gdje su stale, a ova će vam analiza pomoći kako biste shvatile svoju misiju i svrhu.

Kroz ovu analizu otkrit ćete energiju planete koja vas najviše podržava. Planeta s kojom dijelimo harmoniju i povezanost može nam puno toga pružiti. Jednom kad otkrijemo koja je to, i krenete živjeti prema njezinim principima, iz daljine će vas nagraditi obiljem, mirom, ugodom i opuštenošću.

Kako bi vaš put i dalje bio jasan i obasjan svjetlošću, dobivate smjernice koje će vas usmjeravati na putu do nove stvarnosti.

Osobna Rekonekcija

Ponekad je taj naš životni put toliko ispunjen trnjem da ga nikad ne možemo u potpunosti iskorijeniti, već se moramo okrenuti jednom sasvim novom putu. A kad želite svoj život promijeniti iz temelja, nema boljeg načina od Osobne Rekonekcije.

Upravo je Osobna Rekonekcija promijenila moj život iz temelja, podarila mi moć učenja, osvješćivanje zadataka moje duše te me povezala s vezama koje prožimaju naš Svemir. Ovo je vaša prilika da otvorite srce prema energiji, svjetlosti i važnim životnim informacijama. One će vas vratiti u stanje cjelovitosti i jedinstva sa svime što postoji na ovome svijetu.

Osobna se Rekonekcija radi samo jednom u životu, u dva uzastopna dana u Rijeci ili Zagrebu što će biti naša prilika da se upoznamo uživo.

Bonus

Kao bonus dio mentorskom programu za vas sam pripremila online trening kroz koji vam prenosim vrijedna znanja o tome kako da:

Osvrti klijenata

Rezultati programa

Svaka bivša polaznica programa moj je svjedok o promjenama koje on donosi. Ukratko, ono što zbilja želimo, to se i ostvari:

Cijena mentorskog programa „Svjesno kreiranje“ iznosi 5.200,00 kuna.

  • za žene koje osjećaju da su na životnoj prekretnici
  • za žene koje su spremne uzeti život u svoje ruke
  • za žene koje žele osjećati unutarnji mir i jasnoću
  • za osobe koje nisu spremne uložiti energiju, vrijeme i novac u sebe i unapređenje kvalitete svog života

Ukratko o meni

Moje ime je Sanja Vicić, energetski sam iscjelitelj, astrolog i autor programa „Svjesno kreiranje“. Pomažem ženama da uspostave energetski balans kako bi živjele svoj puni potencijal.

Na put osobnog razvoja krenula sam u trenucima kad sam „dotakla dno“. U to vrijeme prolazim kroz rastavu braka, ostajem s dvoje male djece bez financijske sigurnosti i s mnogo sudskih sporova. Tragajući za sobom i načinom kako da se ponovno vratim sebi, otkrivam astrologiju i Rekonekciju koje mi pomažu da postignem svoj unutarnji mir koji mi je u to vrijeme bio najpotrebniji, a zatim da ponovno spoznam sebe, svoje potencijale i svoj novi životni put.

Danas sam mentor i vjetar u leđa ženama koje osjećaju da se nalaze na važnoj životnoj prekrenici i koje biraju uzeti život u svoje ruke.

Pođimo na vaš novi životni put zajedno!

Kontaktirajte me i odaberite najbolju promjenu u svom životu!