Mentorski program

SVJESNO KREIRANJE ŽIVOTA

Svoj život kreiraš sama ili ti ga kreira netko drugi. Izbor je na tebi.

PRIJAVI SE NA PROGRAM SVJESNOG KREIRANJA

Mentorski program

Kako se osjećaš kad pogledaš svoj život unatrag? Jesi li zadovoljna viđenim ili misliš da je moglo bolje?

Bez obzira kakav je tvoj odgovor, složit ćeš se samnom:  od nabacivanja krivnje i osuđivanja sebe ili drugih, koristi nema. Natrag ne možeš. Ali, ono što možeš je da od danas svoj život kreiraš drugačije.

Jesi li spremna na uzbudljivu avanturu koju donosi povratak sebi?

SVJESNO KREIRANJE je individualni program u trajanju od 10 tjedana, za tebe koja si u prošlosti, zbog nedostatka vremena za sebe zanemarila svoje snove, želje i ciljeve. Za tebe koja danas znaš da zaslužuješ bolje, i da si u najboljim godinama da promjeniš sve ono što ti se trenutno u tvom životu ne dopada. 

Program predstavlja spoj meditacije, astrologije i Rekonekcije, i kao takav jedinstven je na našim prostorima. Napravila sam ga sa željom da s tobom podijelim otkrića do kojih sam došla u trenucima svog osobnog osvještavanja. U trenucima, kad sam shvatila da sam služeći drugima, izgubila sebe. I u trenucima, kad sam osvjestila da sam upravljanje svojim životom, prepustila drugima. Ovo je program koji će ti promijeniti život. Osvjestit će te, osnažit će te i naučit će te kako da unaprijediš kvalitetu svog života.  Omogućit će ti da kroz unutarnji mir, jasnoću i fokus ostvariš sve što ti srce želi.

Program se bazira na individualnom radu.

Kroz 10 tjedana koliko traje program, proći ćeš ova 4 koraka:

1. KORAK – otkanjamo energetske blokada koje te sprečavaju da ne živiš život kakav želiš

Uz pomoć vođenih meditacija za otklanjanje energetskih blokada, otklonit ćeš blokade iz svog fizičkog tijela i svog energetskog polja. Svaki je tjedan u ovom programu, posvećen jednoj meditaciji. Ukupno ima 10 meditacija. Meditacije su snimljene, tako da ih radiš u vrijeme kad ti najviše odgovara, a prema uputama koje će stići na tvoj mail.

2. KORAK – dovodimo tvoje tijelo u optimalno stanje balansa – u stanje MIRA

Tijekom programa, primit ćeš 3 sesije Rekonektivnog iscjeljivanja na daljinu, kako bi uspostavila svoj unutarnji mir koji je preduvjet za zdrav, sretan i uspješan život. Rekonektivno iscjeljivanje najviši je oblik iscjeljivanja na planeti Zemlji i jako brzo daje rezultate, tako da nimalo ne sumnjam da ćeš uživati u povezivanju s ovom predivnom energijom.

3. KORAK – otklanjamo osjećaj zbunjenosti, nejasnoće i nelogičnosti na tvom životnom putu – postižemo JASNOĆU

Kroz usmene astrološke konzultacije, odnosno ugodan razgovor kao dvije prijateljice koje se nađu na kavi, proći ćemo kroz analizu tvog natalnog, karmičkog (horoskop duše), energetskog i godišnjeg horoskopa. Na ovaj način otkrit ćeš još mnoge stvari o sebi i dobit ćeš smjernice za period koji je ispred tebe. Za potrebe izrade horoskopa trebat ćeš mi dostaviti podatke o datumu, vremenu i mjestu rođenja.

4. KORAK – ponovo te povezujemo s neraskidivim silama Svemira – ubrzavamo tvoju osobnu evoluciju

Svi koraci koji su ranije navedeni, priprema su za ovaj trenutak.

Trenutak kad ćeš se povezati s neraskidivim silama Svemira, što će ti omogućiti da se ubrza tvoja osobna evolucija.

OSOBNA REKONEKCIJA je cjeloživotni proces, koji će te usmjeravati prema tvom životnom napretku. Prima se SAMO JEDNOM u životu, i nakon njenog primanja, život postaje jednostavniji i lakši. Svoju Osobnu Rekonekciju primit ćeš u Rijeci,  u dva uzastopna dana. Eto, to je kruna ovog programa i, za mene, najljepši dio jer se upoznajemo uživo 🙂

E da, to nije sve. Ovaj program sadrži i BONUSE:

1. Radionica POVRATAK SEBI

Kroz pet snimljenih video radionica podignut ćeš svoju svjesnost i unaprijediti najvažniji odnos u životu – onaj SA SOBOM. S obzirom da znaš da su svi naši odnosi odraz onog koji imamo same sa sobom – vjerujem da ćeš se složiti da je vrijednost ovih radionica neprocjenjiva.

2. Radionica MANIFESTACIJA ŽELJA

Kroz dvije snimljene video radionice i e-book „Moć energije i inteligencije srca“ naučit ćeš kako da kroz konherenciju mozga i srca brže dođeš do ostvarenja svih svojih želja. Na ovim radionicama s tobom dijelim i FORMULU ZA SVJESNO KREIRANJE, za koju vjerujem da će postati tvoj stil života, kao što je postala i moj.

3. BEZREZERVNA PODRŠKA

Kroz čitavo trajanje programa bit ću tvoj mentor, tvoja podrška i vjetar u leđa dok svjesno kreiraš svoj novi životni put. Ali, moja podrška ne završava s programom – kroz pisanu i usmenu komunikaciju ostajemo u kontaktu, tako da znaš da više nikad nisi sama (uvijek ćeš imati koga pitati).

PITAŠ SE DA LI JE PROGRAM SVJESNO KREIRANJE ZA TEBE...

Ako ti je poznata barem jedna od sljedećih situacija:

ONDA JE PROGRAM – BAŠ ZA TEBE.

A EVO I DOKAZA DA PROGRAM DAJE REZULTATE U STVARNOM ŽIVOTU

Moje polaznice kažu da su značajno unaprijedile kvalitetu svog života i da su ponovo zavoljele sebe, a sve tako što su:

To, da li će raditi i tebi, ovisi o još jednom faktoru – koliko ćeš biti posvećena ovom programu. Ali, evo dojmova nekolicine bivših polaznica programa SVJESNO KREIRANJE:

ULAGANJEM ENERGIJE, VREMENA I NOVCA U PROGRAM SVJESNO KREIRANJE DOBIVAŠ MNOGO, A NE RISKIRAŠ NIŠTA

Mentorski program SVJESNO KREIRANJE je program uz koji dobivaš 100% garancije kvalitete i zadovoljstva.

Kao autor programa SVJESNO KREIRANJE, iskustveno znam i verujem, da će i tebi, kao i svim prethodnim polaznicama, ovaj program transformirati život. Ali zauzvrat, potrebno je da i ti uložiš vrijeme i energiju tijekom programa, ali i nakon njegova završetka (jer kao što i sam znaš – ovo je proces).

Prije svega, bitno je da tijekom programa svakodnevno radiš meditacije za otklanjanje energetskih blokada, da primiš tri sesije Rekonektivnog iscjeljivanja, uvažavaš smjernice dobivene prilikom astroloških konzultacija i primiš svoju Osobnu Rekonekciju.

Druga bitna stvar je da nakon završetka programa, ne požurujuš cijeli proces. To znači da barem godinu dana od završetka programa, svjesno promatraš što ti život nosi, kako bi primjetila promjene koje su se u tvom životu dogodile. Važno je napomenuti da u ovakvom radu, promjene često budu vrlo suptilne i zato je bitno da svoju svjesnost držiš na visokoj razini.

Ako nakon isteka godine dana od dana završetka programa, ne budeš zadovoljna rezultatima, vratit ću ti cjelokupan iznos uložene investicije.

Evo i par riječi o tvom mentoru

Sanja Vicić, rođena 1978. godine u Rijeci, po formalnom obrazovanju upravni pravnik koji nakon 20 godina radnog staža napušta „siguran posao“ i slijedi zov svoje duše. Danas u ulozi energetskog i astro terapeuta te kao autor programa SVJESNO KREIRANJE  pomaže ženama da uspostave energetski balans, kako bi živjele svoj puni osobni i životni potencijal.

Ma dajjjj, pa ovo je tako formalno i ozbiljno – barem za današnju verziju mene.

Znaš, nekad sam život shvaćala jako jako ozbiljno – ma čak i preozbiljno, ali danas…Danas ga ne shvaćam, danas uživam u njemu. I to od sveg srca želim i tebi.

Naravno, prošla sam ja kroz svoje životne turbulencije, i zato danas i jesam u ovoj ulozi u kojoj jesam. Jer da nisam prošla kroz bolan razvod braka nakon kojeg ostajem sama s dvoje male djece, bez financijske sigurnosti i uz more sudskih sporova s bivšim suprugom, vjeruj mi – danas ti ne bi mogla pomoći. Pitanje je uopće gdje bi bila.

Godine i godine zanemarivanja svojih potreba, stres, nezadovoljstvo i gorčina izjedali su me. I u jednom trenutku sam se razboljela. E da, to tako ide. Ako nećeš na vrijeme shvatiti da si sama svoj najgori neprijatelj, onda će ti nešto morati otvoriti oči.

Ja sam svoje otvorila u  37. godini i od tad intenzivno radim na sebi, a spoznaje do kojih sam došla na tom najvažnijem putovanju svoga života, danas dijelim s polaznicama programa Svjesno kreiranje.  

Ono što smatram da, kao buduća polaznica mog programa, svakako trebaš znati o meni, je da danas moji najmiliji za mene kažu da sam osoba koja dobije sve što želi. Zamisli samo to…Nekad u ulozi nesretne i nezadovoljne žene, a danas u ulozi žene koja može sve što poželi. Sve je to rezultat moje, kako je od milja volim zvati – FORMULE ZA SVJESNO KREIRANJE, koju jedva čekam da, kroz program, podijelim s tobom 🙂

KAD SVE JOŠ JEDNOM PROMOTRIŠ

Program SVJESNO KREIRANJE prvi je korak u kreiranju tvog novog životnog puta. Uz program ćeš unaprijediti kvalitetu  života,  tako što ćeš se vratiti – SEBI.

Podizanjem razine svijesti, i većim razumijevanjem sebe i svojih potreba, postat ćeš veća od okolnosti i prepreka na svom životnom putu.

Nakon završetka programa bit ćeš nova verzija sebe, koja će iz svog unutarnjeg mira, i uz potpunu jasnoću o svojim željama, biti sposobna ostvariti sve ono što si nekad „stavljala na čekanje“.

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

To znači da sve što radimo je 1:1 – samo ti i ja. Ne postoji grupa na društvenoj mreži niti bilo koji način povezivanja s drugim polaznicama programa. Ovime jamčim tvoju diskreciju jer želim da se osjećaš u potpunosti sigurna dok prolaziš kroz, usudit ću se reći – najveću transformaciju u svome životu. 

Najkraća meditacija traje 9 minuta, a najduža 35 minuta.

Prilikom sesije Rekonektivnog iscjeljivanja na daljinu potrebno je osigurati 30 min prostora i vremena samo za sebe. Radi se u ležećem položaju na udobnoj podlozi koju sama odabereš. Prije same sesije čujemo se na kratko telefonom, a tijekom sesije ne trebaš činiti baš NIŠTA –  samo se trebaš opustiti i znatiželjno pratiti promjene koje se događaju.

Astrološke konzultacije imamo putem telefona ili putem ZOOM-a. Snimaju se i snimak dobivaš na svoj mail.

Osobna Rekonekcija je precizan postupak ponovnog povezivanja sustava točaka i meridijana tvog tijela, sa sustavom meridijalnih linija naše planete i mrežom svjesnosti koja se proteže kroz cijeli Univerzum.  S obzirom da se radi o vrlo preciznom postupku, isti nije moguće raditi na daljinu.

Ne, troškovi prijevoza i smještaja nisu u cijeni programa, međutim mogu ti pomoći da pronađeš smještaj za jednu noć, a koji će biti u blizini prostora u kojem ćeš primiti svoju Osobnu Rekonekciju.

Da, program možeš upisati ako si već ranije primila svoju Osobnu Rekonekciju. U tom slučaju za tebe će cijena programa biti niža.

Ne. Cijena programa nikad neće biti niža, jer kako rastemo ja i moje poslovanje, tako će rasti i cijena. Ali zato sam svim polaznicama omogućila plaćanje na tri rate, po istoj cijeni kao i za jednokratno plaćanje.

Svjesno kreiraj svoj novi životni put i izbjegni da ti ga drugi kreiraju.

Prijavom na program Svjesno kreiranje unaprijedit ćeš svoj život i postat ćeš nova verzija sebe – ona koja brine o sebi, svojim potrebama i željama. Uz podršku više razine svijesti zakoračit ćeš u polje svih mogućnosti u kojem ćeš spoznati da za tebe više nema ograničenja.

KOLIKA JE INVESTICIJA U PROGRAM?

750 €

Uz mogućnost plaćanja na 3 rate – svaka rata 250 €.

Popuni kratku formu u nastavku i upiši se na program koji će promijeniti tvoj život nabolje.

Veselim se što ćeš biti dio zajednice Svjesnih kreatora koji su dokaz da život može biti predivan.

PRIJAVI SE