Uvjeti korištenja

INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života.

Korištenjem ovih internet stranica prihvaćate sva aktualna pravila korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane vlasnika u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo da se prije korištenja upoznate sa svim pravilima korištenja i općim uvjetima navedenim ispod.

UVJETI KORIŠTENJA

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga portala INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja portala INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života
objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala
objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardver

 

INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života zadržavaju pravo ukloniti sadržaj koji smatraju nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.

INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života ne preuzimaju nikakvu odgovornost za točnost, pravodobnost i cjelovitost objavljenih podataka i točnost veza na druge web stranice s obzirom na mogućnost ljudske pogreške. U slučaju pogrešnih podataka molimo posjetitelje da nas o istima izvijeste na e-mail adresu: infinitybysanja@gmail.com kako bismo ih mogli ispraviti.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju biti objavljeni na internetskom portalu INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života. Pošiljatelji prihvaćaju da za poslane materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijale portalu INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Autorska prava

Sadržaj na portalu INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života zaštićen je autorskim pravima. Kopiranje, mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu.

Sadržaj se može prenositi jedino i isključivo uz potpis infinitely sa linkom na web INFINITELY.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života i podložno je tužbi.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na portalu INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života vode na web stranice trećih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom Buci-ceramice te INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života nisu odgovorni za sadržaj tih stranica. Sadržaj izvan portala INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života koristite na vlastitu odgovornost. INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav portala INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Ne dozvoljavaju se uvredljivi i pogrdni komentari ili koji se postavljaju s namjerom izazivanja nevolja. Također se ne dozvoljava postavljanje nezakonitih, klevetničkih, prijetećih, opscenih, diskriminirajućih i seksualno orijentiranih sadržaja.

Promjene uvjeta korištenja

INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala te neće biti odgovorni za moguće posljedica proizašle iz takvih promjena.