O meni

O meni - Sanja Vicić

Ja sam Sanja Vicić, energetski terapeut, praktičar Rekonekcije, astrolog, hipnoterapeut, intuitivni coach i autor programa „Svjesno kreiranje“.

Svojim radom pomažem klijentima da uspostave energetski balans, kako bi živjeli svoj puni potencijal.

Od osobnog kraha do životne svrhe

Na put osobnog razvoja krećem u svojim ranim tridesetima, u vrijeme kad u svom natalu imam Saturnov povratak koji mi donosi rastavu braka. Ostajem sama s dvoje male djece, bez financijske sigurnosti, i s mnogo sudskih sporova. Fizički, mentalno i emotivno slomljena, s osjećajem izgubljenog identiteta, zbunjena i nesigurna, pitam se kako dalje?  

Odgovor na ovo pitanje najprije tražim u okviru astrologije, u koju se vrlo brzo zaljubljujem i kao prava Djevica, ulazim u detalje. Završavam školu za astrologa, i danas pomažem drugima da dobiju odgovore na pitanja, koja su i mene nekad mučila.

Astrologija mi je pomogla da spoznam sebe, svoje potencijale i talente. Otkrila mi je da je moj Mjesec u Raku zaslužan što intuitivno osjećam sva živa bića, što osjećam njihovu tugu, bol i patnju, ali isto tako i njihovu sreću, ljubav i zahvalnost. Na intuiciju počinjem gledati kao na privilegiju dobivenu rođenjem, i postajem svjesna dobrobiti koje mi donosi. Zbog toga se odlučujem postati intuitivni coach i s još više jasnoće prenositi svoje znanje drugima.

Škorpion na ascendentu, pomogao mi je na putu osobne tranformacije.  Dao mi je snagu onda kad mi je bilo najteže.  Vjerujem da je i u moj život „privukao“ Rekonekciju.  Nakon primljene Rekonekcije, moja osobna evolucija naglo se ubrzava. Pojavljuju se razne životne, i poslovne mogućnosti u kojima mogu iskoristiti svoje talente i potencijale. Odnosi s okolinom postaju sve bolji, rješavam sudske sporove, sređuju se financije i osjećam sve više unutarnjeg mira i zadovoljstva. Oduševljena brzinom kojom Rekonekcija donosi pozitivne promjene u moj život, odlučujem završiti edukaciju za praktičara Rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja.

Danas sam vlasnica obrta za unapređenje kvalitete života „INFINITELY“, autor programa „Svjesno kreiranje“ i autor na portalu Atma. Imam ispunjen život, sretnu ljubavnu vezu i partnera koji me podržava na putu osobnog razvoja. Odnos uzajamne ljubavi i poštovanja sa sinovima. Posao koji me ispunjava i koji mi omogućuje da budem ono što jesam. Financijsku stabilnost, koja mi omogućuje da se dalje educiram i razvijam. I posljednje, ali nimalo manje važno – mir u duši, jer znam da živim svoju svrhu kroz pomaganje drugima, da postignu ono, o čemu sam i sama nekad sanjala.

16.9.2017.
21.03.2020.
24.03.2020.
05.07.2020.
30.08.2020.
06.09.2020.

Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA ZA ŽENE