O meni

O meni - Sanja Vicić

Ja sam Sanja Vicić, energetski terapeut, praktičar Rekonekcije, astrolog, hipnoterapeut, intuitivni coach i autor programa „Svjesno kreiranje“.

Svojim radom pomažem klijentima da uspostave energetski balans, kako bi živjeli svoj puni potencijal.

Od osobnog kraha do životne svrhe

Na put osobnog razvoja krećem u svojim ranim tridesetima, u vrijeme kad u svom natalu imam Saturnov povratak koji mi donosi rastavu braka. Ostajem sama s dvoje male djece, bez financijske sigurnosti, i s mnogo sudskih sporova. Fizički, mentalno i emotivno slomljena, s osjećajem izgubljenog identiteta, zbunjena i nesigurna, pitam se kako dalje?  

Odgovor na ovo pitanje najprije tražim u okviru astrologije, u koju se vrlo brzo zaljubljujem i kao prava Djevica, ulazim u detalje. Završavam školu za astrologa, i danas pomažem drugima da dobiju odgovore na pitanja, koja su i mene nekad mučila.

Astrologija mi je pomogla da spoznam sebe, svoje potencijale i talente. Otkrila mi je da je moj Mjesec u Raku zaslužan što intuitivno osjećam sva živa bića, što osjećam njihovu tugu, bol i patnju, ali isto tako i njihovu sreću, ljubav i zahvalnost. Na intuiciju počinjem gledati kao na privilegiju dobivenu rođenjem, i postajem svjesna dobrobiti koje mi donosi. Zbog toga se odlučujem postati intuitivni coach i s još više jasnoće prenositi svoje znanje drugima.

Škorpion na ascendentu, pomogao mi je na putu osobne tranformacije.  Dao mi je snagu onda kad mi je bilo najteže.  Vjerujem da je i u moj život „privukao“ Rekonekciju.  Nakon primljene Rekonekcije, moja osobna evolucija naglo se ubrzava. Pojavljuju se razne životne, i poslovne mogućnosti u kojima mogu iskoristiti svoje talente i potencijale. Odnosi s okolinom postaju sve bolji, rješavam sudske sporove, sređuju se financije i osjećam sve više unutarnjeg mira i zadovoljstva. Oduševljena brzinom kojom Rekonekcija donosi pozitivne promjene u moj život, odlučujem završiti edukaciju za praktičara Rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja.

Danas sam vlasnica obrta za unapređenje kvalitete života „INFINITELY“, autor programa „Svjesno kreiranje“ i autor na portalu Atma. Imam ispunjen život, sretnu ljubavnu vezu i partnera koji me podržava na putu osobnog razvoja. Odnos uzajamne ljubavi i poštovanja sa sinovima. Posao koji me ispunjava i koji mi omogućuje da budem ono što jesam. Financijsku stabilnost, koja mi omogućuje da se dalje educiram i razvijam. I posljednje, ali nimalo manje važno – mir u duši, jer znam da živim svoju svrhu kroz pomaganje drugima, da postignu ono, o čemu sam i sama nekad sanjala.

16.9.2017.
Astro škola Dunja Fućak
21.03.2020.
Certified Intuitive and success coach
24.03.2020.
In recognition of receiving
05.07.2020.
Reconnective Healing Foundation Practitioner
30.08.2020.
Online tečaj karmičke astrologije
06.09.2020.
Reconnection – Certified Practitioner Program

Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA ZA ŽENE