O meni

Ja sam Sanja Vicić, prakičar Rekonekcije, astrolog i autor programa ‘Svjesno kreiranje’.

Pomažem klijentima da uspostave energetski balans kako bi živjeli svoj puni potencijal.

Od osobnog kraha do životne svrhe

Na put osobnog razvoja krećem u svojim ranim tridesetima u vrijeme kad u svom natalu imam Saturnov povratak koji mi donosi rastavu braka. Ostajem sama s dvoje male djece, bez financijske sigurnosti i s mnogo sudskih sporova. Fizički, mentalno i emotivno slomljena, s osjećajem izgubljenog identiteta, zbunjena i nesigurna, pitam se kako dalje?  

Odgovor na ovo pitanje najprije tražim u okviru astrologije u koju se vrlo brzo zaljubljujem i kao prava Djevica ulazim u detalje, završavam školu za astrologa i danas pomažem drugima da dobiju odgovore na pitanja koja su i mene nekad mučila.

Astrologija mi je pomogla da spoznam sebe, svoje potencijale i talente. Otkrila mi je da je moj Mjesec u Raku zaslužan što intuitivno osjećam sva živa bića, što osjećam njihovu tugu, bol i patnju, ali isto tako i njihovu sreću, ljubav i zahvalnost. Na intuiciju počinjem gledati kao na privilegiju dobivenu rođenjem i postajem svjesna dobrobiti koje mi donosi zbog čega upisujem edukaciju za intuitivnog coacha. Tijekom edukacije dobivam još više jasnoće koju danas biram prenositi drugima.

Škorpion na ascendentu, pomogao mi je na putu osobne tranformacije time što mi je dao snagu onda kada mi je bilo najteže i što je u moj život „privukao“ Rekonekciju.  Nakon primljene Rekonekcije moja osobna evolucija naglo se ubrzava, pojavljuju se razne životne i poslovne mogućnosti u kojima mogu iskoristiti svoje talente i potencijale, odnosi s okolinom postaju sve bolji, rješavam sudske sporove, sređuju se financije i osjećam sve više unutarnjeg mira i zadovoljstva. Oduševljena brzinom kojom Rekonekcija donosi pozitivne promjene u moj život, odlučujem završiti edukaciju za praktičara Rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja.

Danas sam vlasnica obrta za unapređenje kvalitete života „INFINITELY“, autor programa „Svjesno kreiranje“ i autor na portalu Atma. Imam ispunjen život, sretnu ljubavnu vezu i partnera koji me podržava na putu osobnog razvoja, odnos uzajamne ljubavi i poštovanja sa sinovima, posao koji me ispunjava i koji mi omogućuje da budem ono što jesam, financijsku stabilnost koja mi omogućuje da se dalje educiram i razvijam, i mir u duši jer znam da živim svoju svrhu kroz pomaganje drugima da postignu ono čemu sam i sama nekad težila.

16.9.2017.
21.03.2020.
24.03.2020.
05.07.2020.
30.08.2020.
06.09.2020.

Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

Individualni program za žene koje osjećaju da se nalaze na važnoj životnoj prekretnici