Osobna Rekonekcija

Što je Osobna Rekonekcija?

Osobna Rekonekcija je precizan postupak koji koristi frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja s namjerom ponovnog povezivanja tri paralelna sustava: sustava točaka i meridijana tijela sa sustavom meridijalnih linija naše planete - tzv. ley linijama, te mrežom svjesnosti koja se proteže kroz cijeli Univerzum.

Osobna Rekonekcija je proces promjene koji ubrzava životni napredak, evoluciju i povratak našem istinskom Biću.

Zašto „ponovno povezivanje“?

Meridijanske linije ljudskog tijela (akupunkturne linije) u svom izvornom obliku bile su cjelovite i povezane s mrežom linija koje okružuju našu planetu. Te linije su nas isto tako povezivale i s puno većom mrežom koja obuhvaća cjelokupni Univerzum.

U određenom vremenskom trenutku u prošlosti došlo je do kidanja izvorne strukture meridijanskih linija u ljudskom tijelu i mi smo se od njih diskonektirali te ostali, na neki način, odsječeni od naše prirodne povezanosti s Univerzumom. To je ujedno i razlog zbog čega smo se kao vrsta udaljili od našeg dotadašnjeg brzog i ekspanzivnog stupnja evolucije

Kako nam Osobna Rekonekcija sad može pomoći?

Osobna Rekonekcija omogućuje nam da ponovno uspostavimo aksijatonalne/meridijanske linije koje nas konektiraju  i to na puno snažnijem i naprednijem nivou nego ikada do sada. Te novouspostavljene linije dio su bezvremenske mreže inteligencije iz koje se crpi bazna energija za obnavljanje funkcija ljudskog organizma.

Uspostavljanjem i aktivacijom tih novih linija omogućujemo primanje energije, svjetlosti i informacija. Mijenja se naša DNK struktura i  omogućuje povratak u stanje cjelovitosti i jedinstva sa svime.

To znači da se Osobnom Rekonekcijom, ponovno povezujemo s bezvremenskim sistemom inteligencije, majstorskom vibracijom i našom evolucijom. Aktivno odabiremo pristupiti svemu što smo naučili kroz sve dimenzije i kroz sve živote našeg postojanja.

Kako Osobna Rekonekcija djeluje?

Osobna Rekonekcija je cjeloživotni proces koji se razvija kroz vrijeme što znači da nakon što primite svoju Osobnu Rekonekciju i kad krenete donositi nove odluke na vašem životnom putu Osobna Rekonekcija će vas usmjeravati prema vašem životnom napretku.

Ono što možete primijetiti su učestaliji sinkroniciteti i pojačana intuicija, a jasni uvidi i dragocjene informacije dolaze u pravom trenutku.

Mnogi koji primili svoju Osobnu Rekonekciju opisuju je riječima: “Život je lakši i jednostavniji.”

Kad je pravo vrijeme za Osobnu Rekonekciju?

Pravo vrijeme je KAD TO OSJETITE!

Osobna Rekonekcija radi se samo jednom u životu i njeno primanje je isključivo VAŠ IZBOR jer ne odlučuje svatko ubrzati svoj životni napredak.

Idealan ste kandidat za Osobnu Rekonekciju ako želite promjenu i ako želite pokrenuti svoju unutarnju snagu.

Osobna Rekonekcija obavlja se u dvije odvojene sesije tijekom dva uzastopna dana. Trajanje pojedine sesije je od 30 do 45 min i radi se u prisutnosti u Rijeci.

Povezane teme:

Odricanje od odgovornosti

Rekonekcija nije medicinski tretman. Nisam liječnik, ne postavljam dijagnoze, ne tretiram simptome, niti dajem bilo kakve savjete vezane uz bolesti. Za to je nadležan vaš liječnik. Poštujem službenu medicinu. Ne jamčim vam iscjeljivanje, niti sam odgovorna za senzacije tijekom i nakon sesije. To su isključivo vaša iskustva. Inteligentna energija Univerzuma zna kuda treba ići i vi primate ono što je za vaše najveće dobro u tom trenutku.

 

Pošaljite nam upit

Pratite nas na društvenim mrežama

    Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

    PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA ZA ŽENE