Rekonektivno iscjeljivanje

Što je Rekonektivno iscjeljivanje?

Rekonektivno iscjeljivanje trenutačno je najviši oblik iscjeljivanja na planeti Zemlji koji iznimno brzo daje rezultate. Prema doktoru Ericu Pearlu Rekonektivno iscjeljivanje se značajno razlikuje od svih do sad poznatih iscjeljujućih energija.

Primjenjuje se kad postoji energetski disbalans ili oboljenje, ali i onda kad želimo poboljšati kvalitetu svog života, ukloniti blokade ili ubrzati osobni razvoj.

Frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja naš život i naše tijelo dovode u optimalno stanje balansa.

Ovu energiju odlikuje izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmjeravanja. Ona sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i provodi svoj terapijski plan. Iz navedenog razloga ovaj oblik iscjeljivanja nije tretman niti tehnika jer se ne tretira bolest ili simptom već se osoba iscjeljuje na svim nivoima svog postojanja – fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou.

Kako se radi sesija Rekonektivnog iscjeljivanja?

Sesija Rekonektivnog iscjeljivanja može se raditi u prisutnosti ili na daljinu.

Svaka sesija traje 30 min i preporuka je da se rade 1-3 sesije u razmaku od najviše 7 dana.

Prilikom sesije Rekonektivnog iscjeljivanja u prisutnosti nema fizičkog dodira ni manipulacije, ne postoji određena tehnika ni procedura. Sesija se radi u Rijeci.

Prilikom sesije Rekonektivnog iscjeljivanja na daljinu potrebno je osigurati 30 min prostora i vremena samo za sebe. Radi se u ležećem položaju na udobnoj podlozi koju sami odaberete. Prije same sesije čujemo se na kratko telefonom.

Tijekom sesije ne trebate činiti baš NIŠTA već se trebate opustiti i znatiželjno pratiti promjene koje se događaju.

Doživljaj Rekonektivnog iscjeljivanja je jedinstven i specifičan za svaku osobu. Svatko ima različita iskustva i sva su ugodna.

Važno je napomenuti da frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja nastavljaju djelovati i nakon što sama sesija završi, odnosno sve dok je to potrebno vašem organizmu.

Tko može pristupiti sesiji Rekonektivnog iscjeljivanja?

Za pristupiti sesiji Rekonektivnog iscjeljivanja ne postoje ograničenja niti uvjeti.

S frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja mogu raditi svi – djeca, mladi, stari, zdravi, bolesni pa čak i životinje.

Povezane teme:

Odricanje od odgovornosti

Rekonekcija nije medicinski tretman. Nisam liječnik, ne postavljam dijagnoze, ne tretiram simptome, niti dajem bilo kakve savjete vezane uz bolesti. Za to je nadležan vaš liječnik. Poštujem službenu medicinu. Ne jamčim vam iscjeljivanje, niti sam odgovorna za senzacije tijekom i nakon sesije. To su isključivo vaša iskustva. Inteligentna energija Univerzuma zna kuda treba ići i vi primate ono što je za vaše najveće dobro u tom trenutku.

 

Pošaljite nam upit

Pratite nas na društvenim mrežama

    Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

    PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA ZA ŽENE