Astrologija

Kroz psihološku i energetsku analizu natalnog horoskopa bolje upoznajte sebe i otkrijte svoje potencijale.

Psihološka i energetska astrologija se razlikuju od tradicionalne astrologije po tome što se ne fokusiraju na predviđanje događaja u budućnosti, već su usredotočene na dublje razumijevanje unutarnjih procesa osobe i njenog životnog puta.

Poznato je da je astrologija izvrstan alat za osobni razvoj i samospoznaju, međutim kroz psihološki i energetski presjek natalnog horoskopa, dolazimo do još dubljeg razumijevanja sebe, svojih karakteristika, svog karaktera, sklonosti i osobnih izazova.

Ova analiza pomoći će vam da bolje razumijete svoje potencijale i sposobnosti, te da se lakše usmjerite na svoje ciljeve i ambicije.

Kroz psihološku i energetsku analizu natalnog horoskopa, naučit ćete mnogo o svojim jakim, i svojim slabim stranama osobnosti, kao i o svojim emocionalnim i psihološkim obrascima ponašanja.

Pored toga, ova analiza vam može pomoći i u razumijevanju odnosa s drugim ljudima. Kroz analizu usporednih horoskopa, lakše ćete spoznati potencijele vaše veze i kompatibilnost s vama bitnom osobom. Na ovaj način možete poboljšati svoj odnos te izbjeći eventualne sukobe i nesporazume.

Ova analiza horoskopa je za vas ako:

Koji podaci su potrebni za analizu psihološkog i energetskog horoskopa?

Za analizu horoskopa potrebni su podaci o datumu, vremenu i mjestu rođenja.

Na koji način se odvijaju konzultacije?

Astrološke konzultacije odvijaju se putem telefona ili putem ZOOM-a. Snimaju se i snimak dobivate na svoj mail.

Povezana tema: ENERGETSKA TERAPIJA

Pošaljite nam upit

Pratite nas na društvenim mrežama

    Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

    PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA ZA ŽENE