Politika privatnosti

INFINITELY, obrt za unapređenje kvalitete života, Padrvanj 18, Podrvanj, vlasnik stranice infinitely.hr brine o zaštiti vaših osobnih podataka te vas u ovom dokumentu upoznajemo s podacima koje koristimo na našoj internetskoj stranici. Molimo vas da ovaj dokument pažljivo pročitate kako biste bili upoznati na koji način prikupljamo, obrađujemo i čuvamo vaše osobne podatke.

Osobni podaci:
Putem naše web stranice ne prikupljamo nikakve osobne podatke.

Prikupljamo i koristimo prikupljene podatke u sljedeće svrhe:
za prilagodbu sadržaja i usluga vašim interesima za izradu, objavu i poboljšanje sadržaja i usluga za prilagodbu prikazivanja sadržaja na internetskoj stranici na način koji najviše odgovara vama i vašem uređaju

Dijeljenje s trećim stranama:
Putem naše web stranice ne dijelimo vaše podatke sa trećim stranama.

Gdje čuvamo vaše podatke?
Podatke koje o vama prikupimo čuvaju se u sigurnom okruženju. Vaši su podaci zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjene ili uništavanja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca. Obrađene podatke čuvamo u našim prostorima i informatičkim sustavima ili na sustavima naših pouzdanih suradnika i partnera.

Privola
Korištenjem naše web stranice automatski dajete privolu na dokument politike privatnosti.

Što su kolačići (cookies)?
Kolačići su male tekstualne datoteke koje većina web stranica pohrani na računalo korisnika, a koje mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primijeniti. Njihovo spremanje je pod potpunim nadzorom pretraživača koje upotrebljava korisnik i on ih može po želji ograničiti ili onemogućiti. Kolačići vam omogućuju ugodno i funkcionalno korištenje naših web stranica. Možemo prikupljati podatke o vašem računalu, uključujući dostupne podatke o operativnom sustavu i vrsti pretraživača. Riječ je o statističkim podacima o pretraživanju i uzorcima pretraživanja naših korisnika koji ne sadrže identifikacijske podatke o pojedincu. Iz istog razloga, pomoću datoteke kolačića pohranjene na vašem uređaju, možemo prikupljati općenite informacije o načinu na koji koristite Internet.