Jesi li u fazi života nakon koje više ništa neće biti isto?

Svako ljudsko biće prolazi kroz različite faze života koje su gledajući iz ugla astrologije povezane s kretanjem planeta na nebu.

Planeta Jupiter, najveći gigant i najveći dobročinitelj na nebu, svakih 12 godina daje nam priliku za učenje, duhovni rast i razvoj, širenje horizonata i osobnu sreću.

Jupiterove godine su godine u kojima stječemo mudrost, gradimo svoju životnu filozofiju i slijedimo svoju misiju i svrhu.

Oko 29. godine života doživljavamo prvi Saturnov povratak.

Za godine od 28.-30. možemo reći da su ključne za naš život.

Ovo su godine u kojima nas Saturn prvi put poziva na odgovornost. Više nismo djeca i vrijeme je da preuzmemo odgovornost za sebe i svoj život.

U ovim godinama Saturn će nas pitati što smo stvorile, jesmo li se „skrasile“, udale, rodile djecu, imamo li stalan posao i krov nad glavom?

S druge strane, ako smo se rano udale i rodile djecu, a pritom „izgubile“ sebe, Saturn nas može razdvojiti od partnera koji koči naš osobni razvoj.

Ovo su godine koje često prati mnogo brige, umora, patnje, boli, težine, straha, nemoći, nesigurnosti i potiskivanja emocija, ali također i usvajanja važnih životnih lekcija.

Sljedeća važna faza u našem životu je Uranova.

Događa se između 40. i 43. godine života i obilježena je naglim životnim promjenama.

Ovo je faza buntovništva i faza kad više ne trpimo konvencije i norme pa je s razlogom zovemo “krizom srednjih godina”.

U ovim godinama ne podnosimo niti jedan oblik sputavanja slobode i najčešće provodimo radikalne promjene u svome životu.

Između 57. i 59. godine života, Saturn opet nastupa i podvlači crtu pod dotadašnji način života.

Ovo je vrijeme kad zbrajamo svoja postignuća i analiziramo svoje životne uspjehe i neuspjehe.

Može biti vrijeme ubiranja plodova životnog rada, ali također i prolazne anksioznosti ukoliko mislimo da nismo bile dovoljno uspješne.

U ovoj fazi života suočavamo se s realnošću.

Posljednja faza u životu je oko 84. godine.

Ovo je faza u kojoj sabiremo sva iskustva koja smo kao duša u tijelu stekle u ovom životu pa na temelju toga donosimo odluku da li još trebamo ostati ili nam je vrijeme da krenemo na neko bolje mjesto…

Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA ZA ŽENE