Kako se zaštiti od toksične okoline?

Da li ti je poznat pojam „utjecaj okoline“ ili možda bolje da te pitam koliko puta si se osjećala loše zbog drugih?

Koliko si puta dozvolila drugima da ti pokvare raspoloženje i kasnije bila ljuta sama na sebe što si to dozvolila?

Reći ću ti iskreno.

Meni se to često događalo dok nisam naučila upravljati vlastitom energijom i dok se nisam naučila zaštiti od negativnosti koje dolaze iz okoline.

Danas lako osjetim okruženje koje nije podržavajuće za mene zahvaljujući svojoj intuiciji i osjećaju u želucu koji sam ranije mnogo puta zanemarivala.

Mnogo vlastite energije gubimo ako smo okružene negativnim ljudima koji su skloni u svemu vidjeti ono najgore, često nas kritiziraju, ismijavaju, ogovaraju, ponižavaju ili manipuliraju nama i zbog toga je jako bitno da već danas osvijestiš svoje okruženje i osjetiš energiju ljudi koji te okružuju.

Ukoliko osjećaš da si izgubila svoj unutarnji mir, osjećaš umor, iscrpljena si i nezadovoljna, vrlo je vjerojatno da si postala „žrtva“ svog okruženja.

Svaka veza u kojoj se trenutačno nalaziš, bez obzira da li je partnerska, obiteljska, poslovna ili prijateljska, treba te osnažiti, a ne iz tebe crpiti zadnje atome snage, ograničavati te ili te činiti nedostatnom.

Skroz je u redu prorijediti krug prijatelja i sačuvati samo one koje dodaju vrijednost tvome životu, napustiti posao na kojem više nisi sretna ili otići od partnera uz kojeg se osjećaš prazno.

U redu je prerasti neke ljude i krenuti dalje.

Znaj da nisi sebična ako odlučiš otići od onih koji ti snižavaju vibraciju i potražiš sebi društvo pozitivnih i optimističnih ljudi. Nisi zato loša osoba već osoba koja odlučuje uzeti više od života. A uzeti ćeš najviše onda kad odlučiš biti pozitivna, čak i onda kad se tvoja pozitiva ne sviđa drugima.

Budi dovoljno hrabra da se ne svidiš svima, već samo nekima…onim pravima!

 

Postani dio podržavajućeg okruženja. Upiši se na INFINITELY mailing listu i jednom tjedno na svoj mail primaj poruke visokih vibracija.

Mentorski program 'Svjesno kreiranje'

PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA ZA ŽENE